Over Jouw Fitnesspartner


Paramount sport center is 'the place to be' in Brugge om te sporten onder professionele begeleiding en een persoonlijke toets.Deze familiezaak bestaat ruim 30 jaar en bestaat niet enkel uit een uitgebreide fitnessruimte, maar kan ook rekenen op ondersteuning van onze kinesiepraktijk. Deze combinatie zorgt voor een optimale opvolging. Naast squash & (verjaardags) klimmen zit je bij ons ook goed voor groepslessen zoals Spinning, Functional power, yoga, , pilates,... Na de inspanning kan je bij ons ook heerlijk ontspannen onder de zonnebank of in onze infrarood sauna.

Wij bieden dus een heel breed assortiment aan activiteiten aan voor zowel jong als oud, beginner of gedreven sporter. Ervaar bij ons het groepsgevoel en de persoonlijke aanpak.
Bekijk alvast ons lessenaanbod alsook ons uurrooster !

De eeuwige twijfelaaar?
Probeer het gewoon zelf uit met onze GRATIS 4 dagenpas!


4 DAGENPAS


IN DE KIJKER : NIEUW in Brugge : E-Gym

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Meer weten?

Meer info